|   Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ    |   ΥΠΟΔΟΜΗ   |   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ    |   ΕΡΓΑΣΙΑ    |    ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   |   ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  |   ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS  |   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   |

 Είσοδος Μελών
Όνομα μέλους:
Kωδικός:

 Newsletter
Μάθετε τα νέα μας:

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΑΜΕΣΑ;
LOWER F.C.E. - E.C.C.E.  ΜΟΝΟ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!! 
LOWER F.C.E. - E.C.C.E.  ΜΟΝΟ ΣΕ 12 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ!!!
PROFICIENCY ΜΟΝΟ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΠΕΔΟ LOWER!!!

Και όλα αυτά με δίδακτρα που δεν φαντάζεσαι και με Εγγύηση Επιτυχίας στις εξετάσεις!!!
Κέρδισε χρόνο και χρήματα!!!
Το σκέφτεσαι ακόμα;

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
ΑΓΓΛΙΚΑ
ΓΑΛΛΙΚΑ
ΙΤΑΛΙΚΑ
ΙΣΠΑΝΙΚΑ
ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
ΚΙΝΕΖΙΚΑ

ΤΟΥΡΙΚΑ
ΑΡΑΒΙΚΑ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, αποφασίσαμε το κόστος της διαφήμισης να το κερδίζουν οι νέοι σπουδαστές μας, γι αυτό στα ήδη χαμηλά δίδκτρα ωφελείστε επιπλέον!

-Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ "ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ", επιδεικνύοντας την κάρτας ανεργίας,
Σημειώστε ότι αυτή η διαφοροποίηση στα δίδακτρα δεν επηρεάζει το επίπεδο των σπουδών τόσο ως προς την διάρκεια όσο και προς την ποιότητά τους. Επιπλέον ισχύουν όλες οι υπόλοιπες παροχές όπως δωρεάν δεύτερη ξένη γλώσσα κ.λ.π.
Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ".

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου στις γλώσσες: ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΤΟΥΡΚΙΚΑ και ΑΡΑΒΙΚΑ έχουν ήδη αρχίσει. Θα λειτουργήσουν τμήματα όλων των επιπέδων: πρωινά, μεσημεριανά, απογευματινά και βραδινά. Για τους νέους σπουδαστές ισχύει υποτροφία σε δεύτερη ξένη γλώσσα και σε ένα πρόγραμμα πληροφορικής καθώς και Εγγύηση Σπουδών για την απόκτηση διπλωμάτων

  NULLΕΥΡΩΟΡΙΖΩΝ
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΑ...
ΜΕ ΤΟ "ΑΡΩΜΑ" ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
     Οι πρόσφατες επιτυχίες των σπουδαστών του ΕΥΡΩΟΡΙΖΩΝ στις εξετάσεις για την απόκτηση ξενόγλωσσων διπλωμάτων που στις περισσότερες εξ' αυτών άγγιξαν το 100% (!) μας χαροποιούν ιδιαιτέρως, καθώς αποδεικνύεται με τον πλέον αδιάψευστο τρόπο, η υψηλού επιπέδου ποιοτική εκπαίδευση που παρέχουμε στους σπουδαστές μας, επιβραβεύοντας παράλληλα την προσωπική τους προσπάθεια και την δική μας εκπαιδευτική δραστηριότητα.
     Η επιτυχία του ΕΥΡΩΟΡΙΖΩΝ λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι σπουδαστές μας είναι ενήλικες, με ανειλημμένες υποχρεώσεις (φοιτητές, εργαζόμενοι κλπ), με ελλιπή κατά το παρελθόν προετοιμασία και συγκεχυμένες γνώσεις.
     Το άρτια καταρτισμένο - από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό - πρόγραμμα σπουδών, τα αδιάβλητα τεστ κατάταξης, η πλούσια και ανανεωμένη διαρκώς βιβλιογραφία, τα προπαρασκευαστικά και επαναληπτικά μαθήματα, η προσομοίωση εξετάσεων, το επιπλέον εποπτικό υλικό, καθώς και η αδιάλειπτη παρακολούθηση της προόδου των σπουδαστών, οδηγούν με σίγουρα βήματα προς την επιτυχία.
     Ακόμη και σπουδαστές που κατόπιν αλλεπάλληλων άκαρπων προσπαθειών στην απόκτηση ξενόγλωσσων διπλωμάτων, ή κατόπιν μακρόχρονης αποχής τους από την συγκεκριμένη γλώσσα επέλεξαν τον ΕΥΡΩΟΡΙΖΩΝ, κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτό που δεν μπορούσαν να καταφέρουν όλα τα παρελθόντα χρόνια, κατασπαταλώντας χρήματα και πολύτιμο χρόνο.
     Μετά από 3 σχεδόν δεκαετίες διακεκριμένης παρουσίας στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, δικαιούμαστε να δηλώσουμε με παρρησία ότι η ΕΠΙΤΥΧΙΑ αποτελεί για εμάς πλέον "ρουτίνα" και όχι κάποια δυσθεώρητη έννοια χωρίς αντίκρισμα.
ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
     Επειδή είμαστε σίγουροι για την ποιότητα σπουδών που παρέχουμε, γι' αυτό πρώτοι εμείς καθιερώσαμε πριν από 6 χρόνια την εγγύηση επιτυχίας στις αντίστοιχες εξετάσεις και πλέον ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ, ανεξαρτήτως επιπέδου φοίτησης, βάσει των εξής αντικειμενικών κριτηρίων:
1. οι απουσίες του σπουδαστή δεν πρέπει να υπερβαίνουν το 10% του συνόλου των διδακτικών ωρών του προγράμματος.
2. το επίπεδο έναρξης της φοίτησης θα πρέπει να είναι αυτό που προκύπτει από ανάλογο τεστ κατάταξης.
     Σύμφωνα με τις προϋποθέσεις αυτές, ακόμα και σε περίπτωση αποτυχίας στις εξετάσεις, οι σπουδαστές έχουν το δικαίωμα ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθησης των μαθημάτων έως την επόμενη εξεταστική περίοδο.
 
ΕΝΔΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
     Η αποτελεσματικότητα των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του ΕΥΡΩΟΡΙΖΩΝ πιστοποιείται και από τους πλέον αρμόδιους, τις ίδιες τις παραγωγικές μονάδες. Εκατοντάδες επιχειρήσεις έχουν εκπαιδεύσει κατ` επανάληψη το προσωπικό τους σε εξειδικευμένα αντικείμενα, στον τομέα των ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ.

  NULL
 

 


Κορυφή σελίδας  
Ε Υ Ρ Ω Ο Ρ Ι Ζ Ω Ν
Αθήνα : Βερανζέρου 13 (Πλ. Κάνιγγος), Τηλ: 210 3801645
Κομοτηνή : Δημοκρίτου 14, Πλατεία Κομοτηνής, Τηλ: 25310 82903-4
 
© 2006-2014 eurorizon.gr , All rights reserved, Web Development By Windata Technologies